TEŠKO DO MINUTAŽE U OKLAHOMI Tanderi trejduju Micića?

12:56 | 30-11-2023

Košarka 0

Američki novinar HoopsHipe-a otkriva potencijalnu sudbinu srpskog plejmejkera u najjačoj ligi sveta

Vasilije Micić
The Canadian Press via AP

Srpski plejmejker Vasilije Micić nije odigrao ni pola utakmica od ukupno 17 koliko ih je imala Oklahoma u dosadašnjem delu sezone. Na tom učinku prosečno je beležio 3,4 poena i 2,8 asistencija za 12,3 minuta u igri. 

Majkl Skoto iz HoopsHipe-a je pisao o kandidatima za trgovinu iz svakog od 30 NBA timova, navodeći Micića i Dejvisa Bertansa kao dva igrača koji bi se mogli videti na tržištu ove sezone. Pošto je postigao skoro sve što je mogao u Evropi, trejd bi omogućio Mićiću poziciju da igra više minuta i stekne još više NBA iskustva.

-Što se tiče kandidata za trejd Tandera, dva strana igrača su potencijalni trejd: Dejvis Bertans i Vasilije Mićić. Bertans je retko korišćen, a novajlija Kejson Volas je u rotaciji preskočio Mićića, dvostrukog šampiona Evrolige i MVP Fajnal-fora-rekao je Skoto i dodao: 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Mićić je u prošlosti privukao trgovinsko interesovanje nekoliko timova, uključujući Čikago Bulse, kojima bi dobro došla pomoć kao plej.

Biće zanimljivo videti da li će Thunder biti aktivni na tržištu u februaru i da li će timovi razmatrati trgovinu za Micića. Tanderi bi takođe mogli da iskoriste dubinu kako bi sprečili bilo kakve povrede kasnije u sezoni.
 

Komentari(0)

Loading