STEFAN LAZAREVIĆ UOČI EFESA Od Fenerbahčea nemamo pozitivan rezultat, sutra je prava prilika

15:10 | 30-11-2023

Košarka 0

"Sigurno da ću imati zadatak, tačno za koga ne znam"

KK Crvena zvezda
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće Efes sutra od 20 časova u Štark Areni gde traže četvrtu pobedu u Evroligi. Pred ovaj meč pričali su trener Janis Sferopulos i Stefan Lazarević

Zvezdin defani specijalac Stefan Lazarević smatra da je potrebno da se Crvena zvezda protiv Efesa vrati na pobednički put.

-Kao što ste i sami rekli, važna utakmica u Evroligi za nas, igramo pred domaćom publikom na domaćem terenu. U zadnje vreme od Fenerbahčea nismo imali pozitivan rezultat u Evroligi, međutim mislim da je sutra prava prilika, imali smo dobru utakmicu u Novom Mestu i smatram da su se pojedini igrači podigli na toj utakmici i da smo svi ušli u dobar ritam, što je neka dobra uvertira pred sutrašnju utakmicu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Crveno-beli su na učinku 3-7 i polako alarmi za poterncijalni "plej-in" ili čak direktan plasman u top 8 počinju da se pale.

-Pa nije sad da razmišljamo o tome idemo od utakmice do utakmice, tako da nam je bitna ova sledeća, tako ćemo i posle nje razmišljati o sledećoj, o tom potom polako.

Crvenoj zvezdi fale dva važna defanzivca, Adam Hanga i Branko Lazić, i u nedostatku njih veća je uloga za Stefana Lazarevića kome je defanziva primarna strana.

-Jeste, pa nema šta. Sigurno da ću imati zadatak, tačno za koga ne znam, svakako sam spreman ko god to bude, tako da opet kažem sutra je utakmica pa kad počne i kad se podbaci lopta ćemo razmišljati o tome- kaže Lazarević.

 

 

 

Komentari(0)

Loading