POSEBNO ĆU BITI MOTIVISAN PROTIV PARTIZANA Kampaco pecnuo "grobare", pa otkrio detalje odlaska iz Zvezde

14:20 | 02-12-2023

Košarka 0

Kampaco je bio jedan od zapaženijih igrača u crveno-belom dresu prethodne sezone

Real razbio Efes
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Košarkaš Reala Fakundo Kampaco izjavio je da gleda sve utakmice Crvene zvezde u Evroligi, kao i da "crveno-beli" imaju sjajan tim. 

Košarkaši Reala su u poslednjem kolu Evrolige poraženi od ekipe Makabija rezultatom 100:99 nakon produžetka. Najbolji u madridskom klubu bio je Kampaco koji je postigao 33 poena uz dva skoka i tri asistencije. 

- Gledam sve Zvezdine utakmice u Evroligi. Imaju sjajan tim. Nedavno su promenili trenera, pa se samim tim promenila i dinamika u klubu, ali imaju veoma talentovanu ekipu. Mogu da zaprete sa svih pozicija, od ‘keca’ do ‘petice’ svi mogu da razigravaju saigrače. Teodosić, Jago i Nejpir su neverovatan plejmejkerski trio i uživam da ih gledam - izjavio je Kampaco za portal "Basketball sphere". 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

GRCI ZNAJU ŠTA JE UZROK PORAZA OD CRNO-BELIH Panatinaikos je bio neverovatan 36 minuta, a onda se pojavio strašni Kevin Panter

Dodaje da je postojala želja u Crvenoj zvezdi da on ostane ali da je on na prvom mestu želeo da se vrati u Madrid. 

- Razgovori o mom ugovoru su se vodili između predsednika kluba, sportskog direktora i mog agenta. Naravno, moja prva opcija je bio povratak u Real Madrid, ali zahvalan sam Zvezdi što je iskazala želju da ostanem u klubu. Biću posebno motivisan protiv Partizana. Igrao sam večiti derbi protiv njih koji je poput srpskog El Klasika. Uživao sam u tim utakmicama i kada igramo pred našim navijačima, ali i u njihovoj hali kada su svi bili protiv nas. Znam da će biti vruća atmosfera, ali biće zabavno - zaključio je Kampaco. 

Podsetimo, Kampaco je bio jedan od zapaženijih iograča u crveno-belom dresu prethodne sezone. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari(0)

Loading