BOBI STOJI U VODI, A JA SE DAVIM Srpski zet ispričao urnebesnu anegdotu sa letovanja na Jadranu (VIDEO)

23:02 | 04-12-2023

Košarka 0

Letovanje koje nikada neće zaboraviti

BOBI STOJI U VODI, A JA SE DAVIM Srpski zet ispričao urnebesnu anegdotu sa letovanja na Jadranu (VIDEO)
Printscreen/ Instagram

Pol Džordž, jedan od najboljih NBA igrača, ali i srpski zet, bio je proteklog leta u Srbiji i Crnoj Gori, gde je posetio porodicu svoje supruge Danijele Rajić, s kojom već godinama živi u Americi.

Džordž je uživao u Beogradu, a posetio je i Mramorak, selo kod Kovina, odakle je inače i Danijela. Međutim, tu se nije završila njegova „balkanska tura“, pošto je boravio i na Jadranu sa Bobijem Marjanovićem.

Američki krilni igrač je u jednom podkastu ispričao anegdotu sa letovanja sa srpskim košarkašem.

@podcastpshow

Swimming with Boban is as hard as you think 🤣 ♬ original sound - Podcast P Show

- Bio sam u Srbiji i Crnoj Gori sa Bobanom Marjanovićem. Igrali smo se loptom u vodi, bili smo oko 15 metara od obale. Igrali smo igru u kojoj moraš da skočiš i uhvatiš loptu, kao malu odbojkašku loptu, ne sme da ti ispadne i moraš da je proslediš do sledeće osobe. Bilo nas je četiri ili pet u vodi. Ja sam se mučio, jer su svi imali dve ruke iznad vode, a ja samo jednu. Drugom sam se trudio da opstanem iznad površine. A njima su se videli trbušnjaci iznad vode. Pitao sam Bobana: „Brate, da li ti stojiš?“ Ali i njegovi drugari, koji nisu toliko visoki i nisu u najboljoj formi, bili su iznad vode. Imam i sliku. Naše žene su bile na brodu i slikale nas. Ja sam mahao na ivici davljenja, a oni su pozirali - rekao je Džordž.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading