MI SE NIKOGA NE PLAŠIMO Srbin poslao moćnu poruku Lebronu: Povedi ekipu, samo da nama bude tu Jokić

09:15 | 05-12-2023

Košarka 0

Srbija se nikog ne plaši... Posle reči Ognjena Dobrića, sve je jasnije

Nikola Jokić
Marko Metlaš

Član Virtusa je u Bolonji ugostio ekipu emisije "Na ivici terena" sa kojom je razgovarao o brojnim temama, a među njima i o predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

- Jedva čekam, nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna, videćemo. Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Kao što smo bili i na Svetskom prvenstvu, možda i korak više. Olimpijske igre su možda i lakše od Svetskog i Evropskog prvenstva. Samo 12 reprezentacija učestvuje, manje utakmica. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi - rekao je Dobrić.

DOMINACIJA Nikola Jokić dobio još jednu nagradu

Govorio je i o potencijalnom okršaju protiv NBA zvezda, pre svega u timu Sjedinjenih Američkih Država.

- Voleo bih protiv svih, da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njjih tamo. Pretpostavljam da jeste, ali ne plašim se nikog. Stvarno bih voleo da dođemo na megdan njima", kaže Dobrić i odgovara na konstataciju da bi Lebron Džejms mogao da povede svoju družinu:

- Neka povede, pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim.

To je stav... Da mi budemo kopletni, pa šta bude.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading