PANTER O UBITAČNOM ŠUTU Kad krenem da plešem, gotovo je

11:46 | 05-12-2023

Košarka 0

Kavin Panter je otkrio kako pogađa šuteve u završnici utakmica.

Kevin Panter

Pričao je o čuvenom košu protiv Reala iz Madrida.

- Iskreno, ne mogu da kažem, jer stvarno nisam gledao ko me čuva, nego kako da dođem u poziciju da dam koš. Ne želim da budem drzak, ali to je nešto što ponavljam godinama. Ako mi dozvoliš da dođem u poziciju koja mi odgovara – više te ne vidim i idem na šut. Kada dođem u svoju poziciju, posao je gotov. Ako mi otežaš da dođem u tu poziciju (za šut), onda je to druga priča. Kada kažem 'moja pozicija', ne govorim samo o mestu sa kojeg sam dao koš Realu, već ta regija, oko linije za tri poena. U toj situaciji to je bila moja pozicija, u kojoj sam se osećao najkomotnije da mogu da pogodim tako bitan šut - rekao je Panter.

PANTER MORA TRISTANU DA PLATI 1000 EVRA Kapiten Partizana izgubio opkladu pa Vukčevića gađao u glavu (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izvukli su novinari portala BasketNews i situaciju iz vremena kada je Panter nastupao za Crvenu zvezdu. Tada je pogodio trojku za pobedu nad Asvelom u Vilerbanu kod rezultata 80:80, a čuvao ga je Šarl Kaudi.

- Ista priča. Dva video klipa su jako slična. Solidna odbrana, ali ja već 'plešem' na terenu. Gledajte (Šarlove) noge, kako pokrivaju svaki moj pokret, ali se nalazi u mojoj nemilosti. Ako pogledate Jabuseleovu odbranu, možda se nije kretao toliko (koliko Šarl), ali ako reaguje na svaku moju kretnju i daješ mi malo prostora, to je dovoljno za mene. Nije to nikakva nuklearna fizika, već nešto što vežbam godinama unazad. Jednostavno pratim kako protivnikovo telo ide u mom ritmu i to je to - objasnio je Panter.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading