KAO IGRAČ SAM PORASTAO U ZVEZDI Džordan Lojd: Tu sam imao priliku da budem lider, nikad nisam pregovarao sa Partizanom

12:26 | 05-12-2023

Košarka 0

"Zvezda je bila moj iskorak", kaže Lojd

Džordan Lojd

Jedan od glavnih igrača za tim Saše Obradovića jeste Džordan Lojd. Bivši bek Crvene zvezde kako i sam kaže, postao je igrač koji je danas baš u crveno-belom dresu. I u tom periodu kao i sada u monaku, sarađivao je sa Sašom Obradovićem.

-Iskreno, dosta razmišljam o tom vremenu. Uvek govorim ljudima da je sa njim bila “teška ljubav”. Bio je veoma strog prema nama, ali samo jer je želeo najbolje za sve. Te godine smo imali dosta uspona i padova, posebno padova, ali ja sam video delove njegove ličnosti koje ljudi nisu. Videli su viku, ali ugradio mi je veru i samopouzdanje, imali smo odličan odnos i veoma sam zahvalan za svo vreme koje smo proveli u Beogradu.

-U Evropi sam kao igrač porastao u Zvezdi, to je bio moj iskorak, imao sam priliku da budem lider, po prvi put sam bio u toj ulozi. Pomogli su mi da nastavim da napredujem u karijeri, svi moji saigrači su razlog zbog kog sam igrao bolje kasnije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Amerikanac je rekao da nikada nije pregovarao sa Partizanom.

- Nikad nisam imao razgovor sa trenerom, ili nekim iz kluba. Uvek ima glasina, jedna od njih je bila i da sam pregovarao sa Panatinaikosom i još nekoliko timova letos, ali ja sam pod ugovorom sa Monakom, nikad nije postojala opcija da odem. Ne znam odakle je došla ta informacija, ali moj agent se bavi tim stvarima. On razgovara sa kim god razgovara u sklopu posla. ali ja direktno nikada nisam pričao ni sa kim iz Partizana, posvećen sam Monaku.

Monako večeras gostuje Partizanu od 20:30 u Štark Areni.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading