SFEROPULOS OTKRIO KLJUČ ZA POBEDU U VALENSIJI "Očekujem tešku utakmicu"

14:06 | 05-12-2023

Košarka 0

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je pred turneju u Španiji koja očekuje košarkaše Crvene zvezde u okviru duplog kola Evrolige

Janis Sferopulos
Tanjug/Marko Đoković

Košarkaši Crvene zvezde u naredna četiri dana odigraće dve evroligaške utakmice u španiji, protiv Valensije i Baskonije. Prva na programu je Valensija sutra od 20:30, za koju trener Crvene zvezde Janis Sferopulos kaže da igra snažno.

-Imamo duplo kolo u Španiji, ali fokusiramo se na prvu utakmicu. Igramo protiv Valensije koji se bore snažno. Očekujem tešku utakmicu-rekao je Sferopulos.

Otkrio je i da je ključ pobede koncentracija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Sa naše strane moraćemo da budemo koncentrisani. Da igramo pametno ofanzivno i defanzivno i da iskoristimo sve što ‘pročitamo‘ u napadu i da zaustavimo sve ono što oni budu radili u napadu kako bismo imali šansu da pobedimo- kaže trener Zvezde.

Crvena zvezda traži petu pobedu u Evroligi pošto ima skor 4-7, ali traži  i prvi brejk u vidu pobede ugostima, sa druge strane Valensija ima pet pobeda i jedan više poraz, ali je u seriji od  pet izgubljenih utakmica u najelitnijem evropskom takmičenju, pošto je poslednju dobila 2. novembra.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk sranicu.

Komentari(0)

Loading