"DUPLA KOLA ODLUČUJU KO ĆE U PLEJ-OF" Tobi iskren uoči puta u Valensiju: Sam sebi pravim pritisak pred utakmice Evrolige"

15:06 | 05-12-2023

Košarka 0

Centar Crvene zvezde Majk Tobi govorio je pred predstojeće duplo kolo u Evroligi

Košarka
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde danas putuju u Španiju gde ih čeka duplo kolo Evrolige, a prva na redu je Valensija. Crveno-beli će sutra od 20:30 gostovati ekipi koja za pobedune zna od 2. novembra, te će imati imperativ pobede. Centar Crvene zvezde Majk Tobi smatra da su dupla kola ta koja na kraju presude onog ko će se izboriti za plej-of.

-Dupla kola su važna za nas. Ako pogledate ekipe koje izbore plej-of, to je na osnovu toga kako odigraju dupla kola. Tako da želimo da pobedimo.

Majk Tobi igra sjajno u ABA ligi, međutim, još uvek se traži u Evroligi gde pruža nešto bleđe partije, ali kako kaže, to je jer stavlja preveliki pritisak na sebe pred utkmice u najjačem evropskom takmičenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Mislim da sam stavio previše pritiska na sebe. Previše sam intezivan ili uzbuđen. Želim da igram dobro i kada je želja tolika, stvari ne idu tako. Treba da duboko udahnem, opustim se. Da verujem sebe i svoje saigrače, da i oni veruju u mene. Ako bih sa takvom atmosferom ulazio u mečeve Evrolige, ne bih imao toliki pritisak-dodao je Tobi.

Osvrnuo se i na susret sa bivšim trenerom Crvene zvezde Duškom ivanovićem protiv koga će Crvena zvezda igrati u petak od 20:30.

"Za nas je to samo još jedna utakmica da pobedimo. Koliko god je lepo videti trenera koji je, saglasan sam sa vama, bio tu kratak period, za nas je važnije da pobedimo bez obzira na to ko je u pitanju-zaključio je Tobi.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading