SIMONOVIĆ VERUJE U PRVI BREJK "Dobro trče, moramo da zaustavimo njihovu tranziciju"

16:06 | 05-12-2023

Košarka 0

Centar Crvwene zvezde Marko Simonović govorio je pre predstojeće duplo kolo u Evroligi

Zvezda - Cibona
Marko Metlaš

Crvena zvezda sutra od 20:30 gostuuje Valensiji u okviru 12. kola Evrolige. Zvezda će sutra tražiti prvu pobedu u gostima, a centar crveno-belih Marko Simonović ističe defanzivu kao ključnu.

-Očekuju nas dve teške utakmice, pošto svi znamo kako igraju sve španske ekipe, da ima dosta tranzicije i brze igre. Moramo dobro da se pripremimo za to. Fokusirani smo na duel sa Valensijom, da odigramo dobro i probamo da dobijemo taj prvi meč- rekao je Simonović.

Fokus će biti na odbrani.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Moramo da zaustavimo njihovu tranziciju, dobro trče, a ključ će biti naša odbrana, da nastavimo u našem ritmu. Ako budemo na našem nivou, verujem da neće biti prevelikih problema".

Valensija je dugo bila neporažena na domaćem terenu..

“Da, ali je sada zaređala neke poraze. Zato kažem, ako budemo odbranom kao u utakmici sa Efesom, imamo šansu da ostvarimo pobedu na strani. Teško je igrati u gostima u Evroligi, pogotovo ove godine. Sve ekipe su ravnomerne, svako svakog može da dobije. Videli smo protiv Fenerbahčea i Efesa da može da se igra dobra odbrana i da imamo konstantne poene u napadu, ali opet smo videli i duel sa Olimpijom gde je pogođeno dosta trojki i gde nismo imali šansu za pobedu. Mnogo toga zavisi od nas i kako budemo igrali odbranu od tranzicije“.

Posle duela sa Valensijom, crveno-beli će se sastati sa svojim bivšim trenerom Duškom Ivanovićem u Vitoriji u petak.

-Duško je selektirao ovu ekipu, biće teško. Ali sada smo fokusirani na duel sa Valensijom. Kada to prođe, onda ćemo protiv Baskonije- kaže crnogorski reprezentativac.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading