IZGUBILI SMO ŽIVOT... Ovo je mnogima promaklo: Željko Obradović je posle velike Partizanove pobede poslao mnogo moćnu poruku

07:23 | 06-12-2023

Košarka 0

Željko Obradović je posle pobede Partizana nad Monakom poslao jaku poruku

KK Partizan KK Monako
Alo/Marko Metlaš

Obradović je odgovorio na pitanje novinara koje se odnosilo na pogrdno skandiranje treneru Monaka tokom utakmice u kojoj je tim iz Humske slavio.

- Vi znate moj stav od prve sekunde, od kada sam seo na klupu Partizana. Ne znam da li sam ja neko ko uvek ponavlja da sam protiv toga, protiv bilo kakvog vređanja bilo koje osobe. Ovo je arena u kojoj treba da se pomaže svoj tim i to navijači Partizana rade fenomenalno. Činjenica je da je bilo toga i ja nisam saglasan time i uvek ću biti protiv toga. Ja sam uvek govorio i navodio kao primer zadnju utakmicu plejofa, gde su navijači Partizana napravili pobedu koja je bila važnija od svega i od ABA lige. To je bilo fantastično. Koristim još jednom priliku da im se zahvalim - rekao je Obradović.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Daju nam vetar u leđa, ali ih molim da poštuju svakog čoveka koje dođe u salu i da samo rade ono po čemu su najpoznatiji, a to je da ovakav ambijent nema niko. To nisu moje reči, to su reči svih koji dođu u našu arenu, a vi ste ti koji to pratite mnogo više nego ja na svim tim nekim sajtovima, portalima, televizijama, intervizijama, radijima, Tik Tokovima, ima li još nešto novo? Ko da stigne? Izgubili smo život, ne pričamo jedni sa drugima... Mislim ja ne, ja živim kao što sam živeo ceo život - zaključio je Obradović.

Iskusni stručnjak je poslao baš jaku poruku... Vremena se menjaju, ali potpuno je jasno da smo zbog tehnologije izgubili mnogo...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk sranicu.

Komentari(0)

Loading