MOJ JUNAK SE ZOVE ŽELJKO OBRADOVIĆ Mališan napisao sastav u školi, dobio peticu, evo zbog čega je oduševio sve

21:40 | 08-12-2023

Košarka 0

Neverovatna priča, a tiče se trenera Partizana Željka Obradovića

Obradović
Marko Metlaš

Košarkaši Partizana pobedili su Olimpiju Milano u krcatoj "Štark areni", posle velikog preokreta sa 82:69 i tako posle trijumfa nad Panatinaikosom i Monakom, vezali i treći trijumf u Beogradu! 

Otkada je na klupu crno-belih seo Željko Obradović, Partizan je doživeo pravi procvat u evropskoj košarci. Crno-beli su prošle godine bili na pobedu od fajnal-fora, a sada imaju dobar skor od sedam pobeda i šest poraza. 

PARTIZAN ČASTI MLADE NAVIJAČE Osnovci besplatno na utakmicu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sve ovo, oduševilo je jednog dečaka, čiji je sastav osvanuo na društvenim mrežama. 

Trenutno, nije poznato o kom dečaku se radi, ali, reklo bi se da je mališan još u osnovnoj školi, ali da izuzetno ceni i voli Željka Obradovića, koga je opisao u svom delu. 

 

 

On je pisao sastav na temu "Moj omiljenik junak iz knjige", a tu je pomenuo upravo Željka Obradovića. 

- Knjiga o kojoj ću pisati je drugačija od ostalih knjiga. Sadrži hroniku KK Partizan i zove se "Povratak šampiona". Moj junak se nalazi u ovoj knjigi i zove se Željko Obradović, a nadimak mu je Žoc. On je trener košarkaškog kluba Partizan. Sa klubom je postigao velike rezultate. Pravo ime mu je Želimir. Rođen je u Čačku. Trenutno je najuspešniji evropski trener. Moj tata i ja ne propuštamo nijednu utakmicu omiljenog kluba, naročiko ako se igra u Beogradu. Želja mi je da upoznam Željka Obradovića i nadam se da će mi se želja ispuniti. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

Komentari(0)

Loading