CRNO-BELI JURE POVRATAK NA KROV EVROPE Evo kakve su šanse Partizana da osvoji Evroligu

06:00 | 11-12-2023

Košarka 0

Crno-beli trenutno figuriraju kao sedmi favoriti za pehar

KK Partizan KK Monako
Alo/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana uspeli su da povežu tri trijumfa u Evroligi i da prvi put ove sezone dođu do pozitivnog skora od sedam pobeda i šest poraza, što ih trenutno postavlja na sjajno šesto mesto na tabeli. Kada bi se sezona završila u ovom momentu, crno-beli bi čak imali i direktan plasman u plej-of. 

Stoga ne čudi što svetske kladionice daju sve više poverenja ekipi Željka Obradovića. Iskusni stručnjak uspeo je da podigne ekipu kada je to najpotrebnije i da sa tri pobede kod kuće protiv Panatinaikosa, Monaka i Olimpije Milano dodatno podigne moral i samopouzdanje u ekipi. 

KK Partizan KK Monako Alo/Marko Metlaš
 

MORAMO DA OSTAVIMO SRCE NA TERENU Trener Studentskog centra pred Partizan: To na ovakvoj utakmici neće biti problem

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Bukmejkeri trenutno smatraju da je Partizan sedmi favorit za titulu, ali sa neuporedivo većim šansama za trofej nego što je to bio slučaj pre nekih desetak dana. Tada je kvota na crno-bele iznosila čak 25, a sada je skoro dvostruko niža, pa svetske kladionice daju kvotu 15 da će se Željko Obradović naći sa peharom u rukama i da će se ispuniti pesma Grobara. 

Glavni favorit za titulu je potpuno očekivano Real Madrid koji igra brutalno i na njih je postavljena kvota 3,50. Odmah iza njih je Monako sa nekoliko bivših NBA zvezda i kvotom 5. 

Barselona je trećeplasirana i kladionice su postavile kvotu 6,00 na Katalonce, dok potom slede dva grčka ljuta rivala - na Panatinaikos je postavljena kvota 7,50, dok je ona na Olimpijakos 9,00. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading