ŽELEO SAM NOVO ISKUSTVO Kemba Voker o dolasku u Evropu: Kada dolazite iz NBA lige, tražite samo dobrodošlicu

16:20 | 12-12-2023

Košarka 0

Zvezda NBA Lige Kemba Voker pričao je o adaptaciji na evropsku košarku

Kemba Voker
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Najzvučnije ime koje je prethodnog leta stiglo u Evropu sigurno je Kemba Voker. Bivši NBA Ol-Star igrač stigao je letos kao veliko pojačanje za Monako i Sašu Obradovića, a sada ističe želju da iskusi novo iskustvo kao razlog dolaska u Evroligu u kojoj još uvek traži svoju formu.

-Želeo sam da doživim novo iskustvo i pokušam da iskusim svet. Zaista sam se lako prilagodio. Saigrači su me dočekali raširenih ruku i odnosili se prema meni sa puno poštovanja. Privikavanje je bilo veoma lako- rekao je Voker za "Eurohoops".

U tom prilagođavanju puno su mu pomogli i saigrači.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Kao neko ko dolazi iz SAD-a i prvi put je ovde već duže vreme. Sve što možete da tražite, jeste dobrodošlica na pravi način. I to je ono što veoma cenim kod saigrača. Ovi momci su jedni od najboljih saigrača koje sam ikada imao. Neverovatni su, volim svaki dan da provodim sa njima. Oni ga čine zabavnim.

Kada je potpisao Kemba i pridružio se tada već popunjenoj bekovskoj liniji Monaka koju predvodi sjajni Majk Džejms, bilo je pomešanih mišljenja oko toga kako će se njih dvojica uklopiti u istom timu.

-Zaista ga je zabavno gledati i meni je dosta olakšao, svi momci su sjajni- kaže Voker.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading