VELIKO POJAČANJE ZA SFEROPULOSA Hanga ponovo trenira sa ekipom

17:55 | 13-12-2023

Košarka 0

Povratak Zvezdinog univerzalca sve je bliži, pa možda bude u sastavu već sutra na meču protiv Albe

Adam Hanga
KK Crvena zvezda

Sjajne vesti za trenera Janisa Sferopulosa kao i sve navijače Crvene zvezde. Jedan od najbitnijih šrafova na obe strane terna, a pogotovo u defanzivi, iskusni Adam Hanga vratio se ekipnim treninzima i očekuje se da uskoro ponovo zaigra posle više od mesec dana pauze.

Prema rečima trenera Sferopulosa, Hanga je obavio dva timsa treninga, danas i juče, a na dan utakmice sa Albom (sutra) biće odlučeno das li će nastupati na ovom meču.

Hanga je još protiv Partizana uzadobio udarac u koleno, nakon toga stisnuo zube i ipak zaigrao na sledećem meču protiv Budućnosti, međutim deluje da je bilo prerano pošto se povreda samo pogoršala i duže ga odvojila od terena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

To koliko je Hanga falio Crvenoj zvezdi govore rezultati, a ne treba posebno dodavati šta povratak ovog univerzalca znači za Janisa Sferopulosa i ekipu.

Crvena zvezda sutra od 19 časova dočekuje ALBU u Areni i traži izlaz iz rezultatske krize u najelitnijem evropskom takmičenju, a to će možda biti prilika za povratak nekadašnjeg najboljeg defanzivca Evrolige na teren. 

Komentari(0)

Loading