ZVEZDA JE VELIKI KLUB I ZATO MORA DA POBEĐUJE Sferopulos pred Albu: "Odluka o Hangi na dan meča, želimo da se podignemo"

19:06 | 13-12-2023

Košarka 0

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je i o zdarvstvenom biltenu ekipe pred duel sa Albom

Janis Sferopulos
EPA/L Rico

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je sutrašnjem meču koji crveno-beli igraju protiv Albe u Štark Areni od 19 časova.

-U pitanju je tim koji ima dužinu, velika tela, kao i košarkaške koji igraju dugi niz godina u Evroligi, talentovane igrače, takođe Amerikance koji su podigli kvalitet. Igraće sa punim sastavom, tako da moramo da budemo fokusirani da od prvog minuta i da se vratimo na pobednički put- rekao je Sferopulos i dodao:

-Očekuje nas teška borba, pred nama je trening , plus još jedan na dan utakmice, gde ćemo da sredimo sve detalje kako bismo bili spremni. Uz veliku podršku naših navijača nadamo se novoj pobedi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Hanga je trenirao sa ekipom, a da li će igrati sutra, odluka će pasti pre utakmice.

“On radi sa ekipom, prvi put juče, ovo mu je drugi trening. U utorak je radio bez kontakta danas sa kontaktom. Videćemo kako se oseća fizički i da li ćemo ga staviti u tim u poslednjem trenutku. Ovo mu je prvi trening sa kontaktom, tako da je još rano da donosimo sud o njegovom stanju“.

I Šabaz Nejpir je imao zdravstvene probleme, propustio je prethodne utakmice, uprkos tome što je protiv Mege bio u sastavu.

“Šabaz je dobio udarac u leđa, imao je problema. Nije igrao poslednje dve utakmice, protiv Baskonije nije mogao, protiv Mege je bio upitan jer nije bio 100 odsto spreman. Ideja mi je da koristim igrače koji su 100 odsto spremni“.

Crvena zvezda ne stoji najbolje u Evroligi, pa će juriti povratak na pobednički niz.

-Crvena zvezda je veliki klub, zato svaki dan moramo da pobeđujemo. To i mi želimo, ali nažalost u Evroligi, pogotovo na strani, propustili smo neke šanse na kraju zbog malih detalja. Želimo da se podignemo, da igramo bolje, kako bismo popravili rezultate

Komentari(0)

Loading