UVEK SMO SE BORILI, NEKAD JE FALILO SREĆE Bahar na konferenciji posle meča: Ovaj klub ima svetlu budućnost

22:22 | 13-12-2023

Košarka 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je večeras u Beogradu da se njegov tim hrabro borio protiv Mančester Sitija i dodao da "crveno-beli" imaju svetlu budućnost

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Crvena zvezda je večeras na svom terenu poražena od Mančester Sitija rezultatom 3:2 u poslednjem meču šestog kola grupe G Lige šampiona.

"Crveno-beli" su takmičenje u LŠ završili na poslednjem mestu na tabeli sa jednim bodom.

-Igra na današnjoj utakmici je prikazala naš put u Ligi šampiona. Hrabro smo nastupali, pritiskali protivnike, trudili se da stignemo do pobede, ali nažalost to nije bilo dovoljno. Rezultati nisu bili onakvi kakve smo očekivali, ali možemo da budemo ponosni na klub i igrače. Na svakoj utakmici smo se borili, ali je u određenim situacijama nedostajao faktor sreće kako bismo trijumfovali. Razočarani smo rezultatom, ali ne i prikazanim odnosom, igrom i zalaganjem- istakao je Bahar na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt kluba.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izraelski stručnjak je pohvalio mlade fudbalere Crvene zvezde.

-Ponosan sam na sve igrače. Mladi fudbaleri su pokazali da mogu da igraju na ovom nivou, kao i da poseduju karakter i hrabrost. Mijatović je uz malo sreće mogao da se upiše u listu strelaca. Zadovoljan sam pristupom, i kao što uvek naglašavam ovaj klub ima svetlu budućnost. Posedujemo veliki broj kvalitetnih mladih igrača, koji su pokazali da zaslužuju da igraju za Crvenu zvezdu- dodao je trener Crvene zvezde.

On je istakao da se ekipa okreće obavezama u Superligi Srbije.

-Već sam rekao da smo razočarani zbog određenih rezultata, ali smo se na svakom meču odlično borili. Mislim da je naša najbolja utakmica bila u Bernu, ali nismo uspeli da stignemo do pobede. To je svakako razočaravajuće, međutim siguran sam da imamo dobar tim. Okrećemo se prvenstvu-rekao je Bahar i nastavio:

-Trenutno se nalazimo na prvom mestu u ligi i želimo da ostanemo na toj poziciji. Očekuje nas utakmica protiv Spartaka pre 'večitog derbija', moramo da se restartujemo za taj meč i odradimo oporavak. Igrači su danas pružili maksimum i dali sve od sebe, potrošili su dosta energije i oporavak je neophodan. Razmišljamo samo o pripremi za sledeću utakmicu.

Trener Crvene zvezde je govorio i o činjenici da mladi igrači dobijaju priliku mahom u drugom delu igre.

-Utakmice su drugačije kako vreme odmiče. Na početku je pritisak uvek veći. Za mlade igrače je često bolje da uđu u igru sa klupe, kada se utakmica otvori i kada mogu da prikažu njihov kvalitet. To je nešto što smo mogli da vidimo na prethodnim utakmicama, kao i danas- zaključio je Bahar.

Komentari(0)

Loading