CRVENO-BELI TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE Evo gde možete pratiti meč Zvezda - Alba

10:35 | 14-12-2023

Košarka 0

Crvena zvezda je 15. na tabeli Evrolige sa četiri pobede i devet poraza, dok je Alba poslednja sa dva trijumfa i 11 poraza.

Zvezda - Cibona
Marko Metlaš

 

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras od 19 časova u beogradskoj Areni ekipu Albe u meču 14. kola Evrolige, a ovaj meč možete pratiti na portalu sport.alo.rs.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos ima problema sa povređenim igračima, pošto su Adam Hanga i Šabaz Nejpir neizvesni za ovaj duel.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Hanga je u sredu imao drugi trening. U utorak je radio bez kontakta, a u sredu sa kontaktom. Videćemo kako se oseća fizički i da li ćemo ga staviti u tim u poslednjem trenutku. Još rano da donosimo sud o njegovom stanju. Šabaz je dobio udarac u leđa, imao je problema. Nije igrao poslednje dve utakmice, protiv Baskonije nije mogao, protiv Mege je bio upitan jer nije bio 100 odsto spreman. Ideja mi je da koristim igrače koji su 100 odsto spremni - istakao je Sferopulos uoči meča sa Albom.

Crvena zvezda je 15. na tabeli Evrolige sa četiri pobede i devet poraza, dok je Alba poslednja sa dva trijumfa i 11 poraza. Košarkaši Crvene zvezde i Albe odigrali su 10 mečeva u Evroligi. Crvena zvezda je pobedila na dva meča, a Alba je trijumfovala na osam.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading