POBEDILI BISMO PARTIZAN SVAKAKO Poarije progovorio o tuči protiv Partizana u plej-ofu Evrolige

15:34 | 14-12-2023

Košarka 0

Od pitanja "šta bi bilo kad bi bilo" nema ništa, ali i dalje se polemiše da li bi Real Madrid sada bio aktuelni prvak Evrolige da se nije desila tuča na kraju druge utakmice plej-of serije protiv Partizana, koja je sve preokrenula

KK Real Madrid
EPA/JUANJO MARTIN

I dok većina onih koji su se izjasnili misli da bi crno-beli došli do treće pobede da ih nije zadesilo sve ono, košarkaš madridske ekipe Vensan Poarje smatra da bi ishod svakako bio ovakav. 

Partizan je napravio dva brejka u Madridu, a onda je  skraja drugog meča došlo do okršaja između Kevina Pantera i Serhija Ljulja, zbog kog je nastala opšta tuča na terenu. Posledice znamo - drama, suspendovani i povređeni igrači, promena momentuma i Real na Fajnal-foru. 

CRNO-BELI ŽELE NASTAVAK SERIJE Evo gde možete pratiti meč Žalgiris - Partizan

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I bez toga, Poarje ističe da bi se Madriđani izborili.


- Uvek verujem u svoj tim, tako da bih rekao da bismo i bez faula i svega što se desilo mogli da pobedimo. Mislim da bismo znali kako da se nosimo sa situacijom. Mi smo Real Madrid i verujemo da uvek možemo da pobedimo, čak i kada gubimo sa 2:0 u seriji. Mislim da bi se isto desilo u svakom slučaju - kazao je za Eurohoops. 

Ove sezone je njegov tim nastavio gde je stao. Iz 13. kola imaju samo jedan poraz, koji im je naneo Fenerbahče.

- Verujem da ako postoji tim koji svi hoće da pobede, to je Real Madrid. Hoćemo da pokažemo svima da možemo da budemo prvi i da osvojimo trofej. Duga je sezona, izgubili smo neke utakmice, tako da nismo nepobedivi. Ali zaista igramo na visokom nivou i moramo to da produžimo što više. Imaćemo teških momenata tokom sezone, ali spremni smo na to i zato radimo svakog dana.

On je prokomentarisao i bivšeg igrača Crvene zvezde Fakunda Kampaca, koji opet nosi Realov dres.

- Dosta toga je promenio u odnosu na prošlu sezonu. Vrlo je dobar, agresivan u odbrani. Još kako u napadu. Način na koji pronalazi ugao za dodavanje, deli loptu. Sjajan je. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari(0)

Loading