NAKON PARTIZANA, POZNATE CIFRE IZ ZVEZDE Nebojša Čović otkrio budžet crveno-belih

11:50 | 16-12-2023

Košarka 0

Čović je u pomenutom programu gostovao dan posle gostovanja Ostoje Mijailovića, prvog čoveka večitog rivala, koji je poručio da crno-beli raspolažu budžetom od 20.000.000 evra.

Čović
Marko Metlaš

 

Prvi čovek Crvene zvezde Meridianbet, Nebojša Čović, gostovao je u jutarnjem programu “TV Prva” i otkrio kolikim budžetom raspolažu crveno-beli.

Čović je u pomenutom programu gostovao dan posle gostovanja Ostoje Mijailovića, prvog čoveka večitog rivala, koji je poručio da crno-beli raspolažu budžetom od 20.000.000 evra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Budžet Crvene zvezde je 15.777.062 evra. Hajde da kažemo, oko 15 miliona i 800. Troškovi za igrače, po finansijskom fer-pleju Evrolige, ne smeju da pređu 65 odsto budžeta. To znači da su naši troškovi za igrače negde oko 10 milona i 200, tačnije 10.192.738 evra. To je budžet za sezonu 23/24. Naravno, budežet je živa materija u slučaju da dođe do nekih dolazaka ili odlazaka. On će se svakako menjati - rekao je Čović.

Kako dalje navodi Zvezdin dug kada je u pitanju porez iznosi 860.00 evra i isti će uskoro biti izmiren.

- Mi smo od 1.12. do 15.12. uplatili 150.780.902 dinara za porez. Nastavićemo to već u ponedeljak dalje. Mislim da ćemo u narednih mesec-dva, naše obaveze izmiriti - dodao je Čović.

Za kraj osvrnuo se na pobedu protiv Albe, koja je usledila posle dugih osam godina.

- Evroliga je jako teško takmičenje. To ne zna smao onaj koji nije učestvovao. Mi imamo Real u utorak. Na svakoj utakmici idemo da pobedimo. Negde su nam neke stvari izmakle. Kada ste napravili dobar rezultat, onda su treneri napravili dobar skauting. Ako nemate, onda je uprava napravila loš. Ko da ga ja radim, ali dobro. Trudićemo se da napravimo što je bolji rezultat. Želja i cilj je da se plasiramo u osam i da se plasiramo u F4. Takođe, veliki nam je prioritet ABA liga. Mnogi nipodaštavaju ABA ligu, ali ako to ne osvojite pitanje je da li idete u Evroligu. Naročito ove godine što je doneta odluka, ne znam da li će biti sprovedena, da u 18 klubova bude i tim iz Dubaija. ABA liga nema ugovor da obavezno prvak ide u Evroligu, nego se priča samo o varijatni pozivnice. A ona može da bude ako ste simpatični imate pozivnicu, ako niste nemate - zaključio je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading