ZVEZDA GOSTUJE STUDENTSKOM CENTRU "Organizovana ekipa koja zna šta radi na terenu"

15:00 | 16-12-2023

Košarka 0

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos i kapitenBranko Lazić govoričli su pred meč 12. kola ABA lige sa Studentskim centrom

Janis Sferopulos
EPA/L Rico

Košarkaši Crvene zvezde nakon pobede nad Albom nastavljaju takmičenje u Jadranskoj ligi, a protivnik je SC Derbi.

Crveno-beli gotuju "studentima" sutra od 17 časova, a velika stvar za renera Janisa Sferopulosa jeste da će sa ekipom putovati i Adam Hanga koji će konkurisati za tim. Sferopulos očekuje tešku utakmicu u Morači.

-Očekuje nas još jedna utakmica u regionalnoj ligi protiv jako dobro organizovane ekipe koja zna šta radi na terenu. SC Derbi igra svoje mečeve sa mnogo energije na obe strane terena i u odbrani i u napadu. Moramo biti spremni za još jednu tešku utakmicu i na prvom mestu spremni i fokusirani da igramo našu igru.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Očekivanja pred meč u Podgorici izneo je i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

-Dobro poznajemo ekipu Studentskog Centra, pokazali su svoj kvalitet i prošlih sezona, takođe i ove odigravši veliki broj izuzetno dobrih utakmica. Dobro organizovan čvrst tim, koji se dobro poznaje i koji ima svoje ambicije u ovom meču. Na nama je da odigramo čvrstu odbranu, da prenesemo energiju na parket i odigramo utakmicu u ritmu koji nama odgovora kako bi došli do pobede-.

Posle ovog duela, crveno-bele očekuje novo duplo kolo u Evroligi, međutim ovog puta neće ići iz Beograda pošto nakon meča sa Realom (utorak, 19 časova, Štark Arena) gostuju Makabiju u hali "Aleksandar Nikolić" u četvrtak od 20:05.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading