OBRADOVIĆ PODELIO LEPE VESTI Evo kada se Kaminski vraća na teren

23:53 | 16-12-2023

Košarka 0

Ognjen Jaramaz je imao veliku želju da igra

Željko Obradović

Košarkaši Partizana pobedili su Budućnost rezultatom 96:83 u utakmici 12. kola ABA lige.

SKOK VEČITIH Partizanove šanse za osvajanje Evrolige rastu posle trijufma u Kaunasu, napredovala i Zvezda

Trener Željko Obradović istakao je da je zadovoljan što se neki igrači "vraćaju iz povrede".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tu se pre svega misli na Ognjena Jaramaza koji je igrao na večerašnjem meču, a Obradović je podelio lepe vesti kada je u pitanju Frenk Kaminski.

- Prvu četvrtinu smo odigrali veoma loše u napadu, tražili smo rešenja u prvom kontaktu sa loptom, bez želje da odigramo strpljivije i to je rezultiralo slabim napadom. Na sreću sve se promenilo u drugoj čevtrtini, igralo se strpljivije i tu se meč pratkično prelomio. Zadovoljan sam što sam ponovo koristio sve igrače, veoma je važno da svi učestvuju u igri zbog velikog broja utakmica. Čestitam igračima, na borbenosti, želji i dobroj igri - rekao je Obradović i dodao:

- Ognjen je imao veliku želju, putovao je u Kanas i želeo je da igra. Urađeni su snimci i ustanovljeno je da povreda nije velika, trenirao je. Zapravo nije to trening, nego malo bolja šetnja. Kasno smo stigli iz Kaunasa, ali grupa igrača koja nije igrala u Litvaniji je odradila jedan normalniji trening u petak i među tim igračima je bio i Ognjen, takođe i Frenk Kaminski. Možda postoji mogućnost da Kaminski putuje sa nama u Španiju gde igramo mečeve Evrolige sa Valensijom, a potom i Real Madridom. Posle toga odmah idemo u Zadar tako da nas nema u Beogradu sedam dana.

Briga bi mogla da bude potencijalna povreda Alena Smailagića.

- Imao je problem sa nogom, hteo je da pomogne ekipi, pomogao je tih prvih deset minuta, potom je bila preporuka medicinskog tima da se to prekine i povuče igrač sa terena. Hvala i njemu što je hteo da pomogne.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading