NBA KOŠARKAŠ OPTUŽEN ZA STRAVIČNO UBISTVO Ispitivala ga policija, pa pronašla leš u pustinji

07:28 | 18-12-2023

Košarka 0

Strašni detalji zločina isplivali su na saslušanju Čensa Komenčija (27) i njegove devojke Sakari Rodžers (19)

NBA liga
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Policija Las Vegasa uspela je da pronađe ostatke Marajne Rodžers (23) u pustinji u Nevadi, a sada je i zvanično za njeno ubistvo okrivljen 27-godišnji NBA košarkaš Čens Komenči. Ovaj centar koji je do skora bio član razvojnog tima Sakramenta je uhapšen sa devojkom Sakari Rodžers (19), a sada se policija Las Vegasa zvanično oglasila.

"UNIŠTIO ME JE ČOVEK SA ROLKOM" Jokić je zbog jednog pitanja morao da pogleda u skupoceni sat, a onda je sve nasjmeao

Saslušali su Komenčija i Sakari Rodžers i uspeli su na osnovu podataka dobijenih na saslušanju da pronađu ostatke tela nesrećne Marajne, inače medicinske sestre. 

-Sedmog decembra 2023. godine oko 15:32 dve osobe su ušle u policijsku stanicu da prijave nestanak Marajne Rodžers. Tokom istrage se iotkrilo da je 5. decembra ona imala sastanak sa prijateljicom Sakari Hamden (19) koja je povela svog dečka Čensa Komanča (27). Od tada Rodžers nije viđena. Vrlo rano u istrazi je posumnjano da se radi o nečemu lošem i nakon prikupljanja dokaza su uhapsili Hamden i Komančea zbog kidnapovanja i smrti Rodžersove. Na osnovu dokaza koji su prikupljeni nakon ispitivanja Hamden i Komanša detektivi su uspeli da pronašu ljudski leš u pustinjoj oblasti u Hendersonu, Nevada. Kasnije je utvrđeno da je to Marajna Rodžers - navodi se u saopštenju policije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari(0)

Loading