PARTIZAN GOSTUJE VALENSIJI Obradović posebno nahvalio Jovića: On igra za tim, izvanredan im je igrač

13:20 | 18-12-2023

Košarka 0

Partizan očekuje duplo kolo u Španiji, gostovanje Valensiji, a zatim Realu iz Madrida

Obradović
FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Košarkaše Partizana očekuje novo duplo kolo u Evroligi i prilika da nastave pobednički niz i dizanje forme u elitnom evropskom takmičenju. Prvi protivnik za crno-bele biće Valensija sutra od 21 čas. Željko Obradović pričao je pred ovo gostovanje.

-Izašli smo danas pred igrače sa informacijama oko Valensije koja igra sjajnu odbranu. Imaju specifičan način kako preuzimaju i brane pik. Pokušali smo da objasnimo to igrače, radili pet na pet sa šutem pre svega. Putujemo u ponedeljak i tamo ćemo trenirati ponovo i tako se spremiti za meč u utorak.

Posebno je naglasio srpskog reprezentativca Stefana Jovića koji je od ove sezone član Valensije

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– On igra za trim, izvanredan igrač i ove godine igra sjajno. Sigurno su mnogo bitni igrači on i Kris Džons. Posvetićemo veliku pažnju njima. Oni igrjau pametno zbog njega jer daje dozu te pameti celoj ekipi – rekao je strateg crno-belih.

Partizan je do skoro imao poprilično kadrovskih problema, a trenutno stručni štab ne računa na Frenka Kaminskog koji je počeo sa trenizima, Aleksu Avramovića i Uroša Trifunovića. Obradović kaže da Danilo Anđušić nije trenirao, ali će putovati u Španiju.

-Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca – rekao je Obradović.

Partizanovog tzrenera raduje igra crno-belih koja je očigledno u usponu u poslednje vreme.

– Naravno da je zadovoljstvo kada se pobeđuje, ali sa druge strane smo svesni sa ovoliko putovanja i utakmica… nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ. Ono što mnogo više radije da je igramo mnogo bolje. Neke stvari smo evidentno poboljšali, pre svega skok igru i odbrnau. Uz to imamo protok lopte u napadu i igramo kao pravi tim – izjavio je Obradović.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading