JOKIĆ SA DENVEROM DOLAZI U BEOGRAD? Amerikanci "poludeli" za atmosferom koju su navijači Partizana napravili na Tašu (VIDEO)

09:20 | 19-12-2023

Košarka 2

NBA liga često organizuje mečeve u drugim delovima sveta poput Meksiko sitija, Abu Dabija, Pariza, a ko zna, možda najveće zvezde uskoro vidimo i u Beogradu

Nikola Jokić
AP Photo

Amerikanci su oduševljeni atmosferom sa meča koji su odigrali Partizan i  Fuenlabrada na Tašmajdanu, pa su sa Nikolom Jokićem pričali o zanimljivoj ideji - Denver i Atlanta u srpskoj prestonici.

Ne krije srpski centar da bi to bila sjajna ideja.  Novinar je podsetio na meč Partizana i Fuenlabrade na Tašmajdanu, duel koji je bio spetkakl na otvorenom i pitao ga da li bi baš tu mogao da se odigra meč protiv Atlante ili nekog srpskog tima.

SRBIN I SLOVENAC ZAJEDNO DOŠLI NA UTAKMICU Svi se pitaju šta je Jokić rekao Dončiću? Luka prasnuo u smeh (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Videli ste sve, bila je ludačka atmosfera. Zašto ne? Možda i da igramo protiv jednog od tih timova. Bila bi veoma lepa stvar, da svet vidi drugačiju strast i drugačiju ljubav prema košarci - rekao je Jokić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leigh Ellis (@leighellis)

I Bogdan Boogdanović je pokušao Amerikavima da objansi spektakl.

- Teško je objasniti, to je u našoj kulturi, tako podržavamo naš tim - dodao je as Atlante.

Eron Gordon već je bio u Somboru, pa širi Amerikom oduševljenje Srbijom i rodnim gradom Nikole Jokića, Džamal Marej priznao je da bi voleo da dođe, trener Majk Melon je već bio u Srbiji... Ko zna, možda će Jokić sve dovesti na Taš 2024. godine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(2)

Loading
Dejan

20.12.2023 14:28

E to je reklama Srbije! To bi bila odlična ideja!

Branislav

20.12.2023 15:03

Partizan neće postojati do tada...Vucic gasi svetlo.