CRNO-BELI GRABE KA VRHU Ovako izgleda tabela Evrolige posle pobeda Partizana i poraza Crvene zvezde

07:49 | 20-12-2023

Košarka 0

Crveno-beli su doživeli deseti poraz, a crno-beli deveti trijumf

Derbi
ABA liga/Dragana Stjepanović

Partizan nastavlja sa pobedama u Evroligi. Posle Valensije ima ih ukupno devet na svom kontu i polako, ali sigurno uspeva da se etablira u samom vrhu tabele. Sa druge strane, Crvena zvezda je doživela novi neuspeh od Reala i ostaje u donjem domu.

Tabela kaže da je Partizan posle današnjih utakmica i dalje na visokom četvrtom mestu na tabeli sa razlikom da sada ni treće uopšte nije tako daleko, jer je Barselona doživela šokantan poraz od Albe iz Berlina.

RASTU ŠANSE CRNO-BELIH Evo kakve su prognoze da se Partizan plasira u Top 8 Evrolige

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Crno-beli su na skoru 9-6 na četvrtoj poziciji, a pomenuta Barselona ima 10-5. Ispred se nalaze još samo neverovatni Virtus iz Bolonje sa 11-4 i Real Madrid sa 14-1. a koji je Partizanov naredni protivnik. 

Sa druge strane, Zvezda je porazom skliznula na 16. poziciju na tabeli sa skorom 5-10 i sada joj u leđa gledaju samo pomenuta Alba iz Berlina sa 3-12, odnosno Asvel koji je na 2-12 i svoj meč igra sutra. 

Zvezdi na tom skoru mogu da se priključe Žalgiris i Olimpija Milano, ako budu sutra poraženi, pošto su oba tima sada na 5-9 na 14. i 15. mestu na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading