HITNA REAKCIJA SA MALOG KALEMEGDANA Zvezda se oglasila o slučaju Nejpir, evo šta je prava istina

11:18 | 21-12-2023

Košarka 0

Crveno-beli su morali da reaguju.

Zvezda - Cibona
Marko Metlaš

 

Šabaz Nejpir više nije igrač Crvene zvezde, zvanično, od srede 20. decembra, a u javnosti se pojavio veliki broj spekulacija zbog čega je klub sa Malog Kalemegdana morao da se oglasi.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće:

Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju!

Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda  postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu „Olimpija Armani“ iz Milana.

Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz suglasnost obe strane.

KK Crvena zvezda isključivo preko svojih zvaničnih naloga obaveštavao je, i obaveštavaće blagovremeno javnost transparentno o svojim svakodnevnim aktivnostima, uključujući i transfer politiku kluba - piše u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading