ZVEZDA DOČEKUJE SPLIT "Da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi"

16:00 | 23-12-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde i Splita sutra će se sastati u okviru 13. kola ABA lige

Janis Sferopulos
EPA/L Rico

Košarkaši Crvene zvezde nakon pobede nad Makabijem okreću se obavezama u ABA ligi. Sutra od 19 časova doćekaće SPlit u okviru 13. kola ABA lige u hali FMP-a  u Železniku zbog zauzetosti ostalih hala u Beogradu. Pred ovaj meč pričao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos.

-Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi.Zbog toga naša spremnosti koncentracija moraju biti na najvišem nivou! Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da Vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu ali i da budemo dobri u napadačkom delu utamice- rekao je trener Janis Sferopulos.

"MAĐIONIČAR" Miloš Teodosić MVP 16. kola Evrolige

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Očekivanja pred duel sa Splitom izneo je i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

-Iza nas je teška utakmica ali i važna pobeda u četvrtak. Samopouzdanje se najbolje gradi kroz dobre utakmice i pobede, i naš cilj je poznat. Želimo da osvojimo nove bodove, ostanemo na vrhu tabele ali će za to biti potrebna dobra utakmica protiv ekipe koja zna da igra, ima iskustvo i može da Vas kazni ako opušteno uđete u meč-rekao je Branko Lazić.

Na ovom meču debitovaće i najnovije pojačanje crvene zvezde, Fredi Gilespi. Crvena zvezda je prva na tabeli sa 11 pobeda i jednim porazom, dok je Split 11. sa četiri pobede i osam poraza

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Za više sporrtskih informacia, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading