SKANDAL I SRAMOTA U HRVATSKOJ Na utakmici Zadra i Partizana, hrvatski navijači istakli NDH simbole

10:20 | 25-12-2023

Košarka 0

Košarkaši Zadra su priredili senzaciju na svom terenu pošto su uspeli da savladaju aktuelnog šampiona ABA lige, ekipu Partizana sa 84:68

KK Zadar
Printscreen

Ipak, mrlju na meč igran u dvorani "Krešimir Ćosić" bacili su pojedini kadrovi sa tribina.

Naime, pristalice domaće ekipe su istakle zastave sa obeležjima NDH na utakmici. Da stvar bude gora, one se vide i na snimku koji je ABA liga okačila na Jutjubu, a na kom su potezi koji su obeležili susret. 

Iako ovo nije prvi ovakav incident u Hrvatskoj, crno-beli su imali topao doček, a pre svega njihov trener Željko Obradović prema kom su pokazali veliko poštovanje. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NIJE MOGAO DA OBUZDA EMOCIJE Hrvatski komentator zapevao u programu uživo posle istorijske pobede Zadra nad Partizanom (VIDEO)

- Želim da čestitam ekipi Zadra na pobedi. Mislim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, neuporedivo više želje, agresivnosti. Srećan Božić svima koji slave, kao i što vama želim srećan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije - rekao je Željko Obradović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading