UČITELJ I UČENIK Zvezdino dete se vratilo kući

20:40 | 26-12-2023

Košarka 0

Teo i Top u tandemu

Nikola Topić
Aba liga Dragana Stjepanović

Nikola Topić se zvanično vratio u Crvenu zvezdu! Klub sa Malog Kalemegdana je preko svojih društvenih mreža objavio video sa porukom "Zvezdino dete se vraća kući, dobro došao nazad Nikola".

Topiću je dres sa brojem 44 predao Miloš Teodosić, koji će biti direktan mentor jednom od najtalentovanijih plejmejkera na planeti i sinu legendarnog kapitena crveno-belih Milenka Topića.

- Sigurno je da će mi značiti što ćemo igrati zajedno. Nismo još mnogo pričali, ali siguran sam da ćemo mnogo pričati, i da će mi mnogo pomoći - rekao je Topić na Zvezdinom koktelu.

Topić je potpuno eksplodirao u opremi Mege i u dosadašnjih 13 utakmica beležio impozantnih 18,6 poena, 6,9 asistencija i 3,7 skokova, uz prosečni indeks korisnosti 20,5. Crvena zvezda je redovno pratila izdanja svog najvećeg bisera, prvi čovek kluba Nebojša Čović nedavno je najavio je da bi ovako nešto moglo da se dogodi, a posle rastanka sa Šabazom Nejpirom stvorila se ozbiljna potreba za pojačanjem na mestu organizatora igre.

- Drago mi je što sam se vratio i što sam ovde. Danas sam odradio prvi trening sa njima, svi momci su odlični. Maksimalno su mi pomogli da se što pre priviknem. Putovaću sa njima u Atinu, ali ne znam da li ću igrati tamo. Sve u svemu, srećan sam i zadovoljan sam što sam ovde - rekao je Topić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading