ZVEZDA IMA MNOGO OPASNIH IGRAČA "Teodosića je teško zaustaviti"

18:02 | 27-12-2023

Košarka 0

Trener Panatainaikosa Ergin Ataman izneo je svoja očekivanja o meču sa Crvenom zvezdom

Ergin Ataman
EPA-EFE/L. Rico

Meč je na programu sutra a Ataman je posebno naglasio Miloša Teodosića kojeg je kako kaže, teško zaustaviti. 

-To je dobar tim, sa odličnim poenterima. Prošle nedelje su postigli 97 poena protiv Makabija. Veoma iskusna ekipa sa Milošem Teodosićem, kojeg je veoma teško zaustaviti. Nedović takođe, Bolomboj, Mitrović… Sve opasni igrači i moramo da budemo veoma pažljivi, jer smo prošle prošle nedelje ostvarili dve velike pobede u gostima i potrebno je nastavimo pobedničkim putem.

Grčki tim je u naletu od tri pobede za redom u najelitnijem evropskom takmičenju. Panatinaikos će imati prednst pune "OAKA Arene"

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Sada imamo tri pobede u niz i naravno, da smo sada na dobrom putu. Ali, da ste me pitali pre dve nedelje, kada smo izgubili tri zaredom, onda bi bili na pogrešnom putu. To je košarka. Moral je na visokom nivou, kao i motiviacija. Važno je biti fokusiran, jer svaka utakmica je opasna i može da odlučuje jedan posed, jedan minut… Sad imamo veliku prednost, jer igramo pred domaćim navijačima. Pokazali smo do sada, da zajedničkim sngama možemo da igramo sjajnu košarku. Nadam se da će tako biti i sutra.

Komentari(0)

Loading