BRUTALNA PARTIJA DONČIĆA Luka dominirao na parketu, ali ostao bez pobede (VIDEO)

08:26 | 28-12-2023

Košarka 0

Uzbudljivo veče u NBA ligi...

Luka Dončić
AP Photo

Bliži se Nova godina, a NBA liga nam iz večeri u veče pruža sve interesantnije mečeve, pa smo tako sinoć na programu imali čak šest. 

Prvi duel interesantan ljudima sa našeg prostora počeo je u jedan sat posle ponoći u Vašingtonu, gde su Vizardsi dočekali Reptorse i bili poraženi rezultatom 132:102. Rajakovićev tim je gotovo ceo meč imao prednost i ni u jednom trenutku se nije postavljalo pitanje pobednika. 

NOVA ERA U DALASU Maveriksi su prodarti

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Najbolji u timu našeg trenera bio je Skoti Barns koji je umalo imao tripl-dabl partiju sa 20 poena, 10 skokova i osam asistencija. Paskal Sijakam je dodao 22 poena, šest skokova i 11 asistencija, a Anunobi 26 poena. Ovo je prva pobeda Reptorsa posle tri vezana poraza i dobar korak da se sezona nastavi u dobroj noti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Reptorsi su trenutno 11. sa skorom 12-18, dok su Vizardsi 14. sa skorom 5-25. 

U meču koji je većim delom bio prilično dosadan rezultatski na kraju se zakuvalo, pa je tako u poslednjih par minuta utakmice Maveriksi - Kavalirsi došlo do preokreta. Krajnji rezultat je bio 113:110 za Kavse, a kao najbolji pojedinac pobedničkog tima istakao se centar Džeret Alen sa ludom partijom od 24 poena, 23 skoka i šest asistencija. 

Luka Dončić je imao svoje veče, pa je za 37 minuta na parketu ubacio 39 poena i dodao po sedam skokova i šest asistencija, uz po dve ukradene i blokirane lopte. Dante Egzum je ponovo startovao meč i imao je 13 poena, četiri skoka i šest asistencija. 

I Kavsi i Mavsi zauzimaju šesto mesto svojih konferencija sa istim odnosom pobeda i poraza 18-13. 

Od srpskih igrača očekivalo se da potencijalno minute može da zabeleže Aleksej Pokuševski, Vasilije Micić i Boban Marjanović, ali minuti su na kraju izostali. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading