NE VOLIM OVAJ ŽIVOT Jokić šokirao izjavom, pa otkrio šta će raditi kada završi karijeru

21:25 | 28-12-2023

Košarka 0

Srpski košarkaš govorio o brojnim temama

Nikola Jokić
AP Photo/Frank Franklin II

Centar Denvera Nikola Jokić uradio je intervju sa Majklom Porterom Džuniorom i saigraču otkrio šta će raditi kada završi košarkašku karijeru, kako je upoznao suprugu Nataliju...

- Znam je od kada sam imao 14, 15 godina. Ona je živela pet minuta od moje kuće, bili smo prijatelji par godina i onda kada smo došli ovde počeli smo da se zabavljamo i ona je igrala odbojku u Oklahomi, pa smo imali vezu na daljinu. Nisam znao da će biti tako, ali samo se desilo. Sve u mom životu se tako desilo, neočekivano, polako i uzbrdo. Nikada nisam imao velike snove. Sve je išlo lagano - rekao je Jokić. 

Kada je došao u NBA, nije bio poznat i ulazio je sa klupe, ali kasnije je sve došlo na svoje. 

- Nemoguće je da sam mislio da ću biti najbolji. Bio sam motivisan i nisam se opuštao, ako počnem da razmišljam o tome, misliću da sam dobar i prestaću da radim šta radim. Kada sam došao ovde bio sam peta opcija iza Nurkića, Hiksona, Žofrija, a onda jedne godine smo igrali Nurk i ja zajedno i to nije ispalo dobro, pa sam ja tražio da ulazim sa klupe jer nismo pobeđivali. Hteo sam da igram poziciju koju treba da igram. Par meseci posle toga sam počeo da startujem, sve polako i uzbrdo, kao i ceo život - objasnio je srpski košarkaš.

Šta će raditi posle košarke? 

- Mislim da posle karijere da će da publicitet ode i da ću videti šta ću. Želim da budem sa porodicom, da provodim vreme sa decom, možda će da igraju neki sport, da rade nešto interesantno i da ih pratim. Ostalo vreme ću provoditi sa konjima. Možda ću se trkati, želim da budem džokej, da proputujem svet tako - otkrio je Džoker.

Porter kaže da je Jokić skroman, da voli da se zabavlja i da ne voli da bude poznat. 

- Ne volim ovaj život. Mi smo samo košarkaši i dobri smo samo u onome što radimo. Ali, mediji su oko nas i plaćeni smo zbog svega toga, medija i popularnosti, ali biti poznat, neko voli, neko ne voli. Ja kada završim karijeru voleo bih da me niko ne zna. Voleo bih da moja deca se sećaju mene kao oca, ne kao košarkaša. To je moj cilj. Da nemam telefon takođe, to mi je isto cilj. Samo da budem normalan i da živim taj trenutak. Da budem normalna osoba, da pijem sa drugarima, da se igram sa decom, da jašem konje... Ako sada izađem i bacim nešto u kantu, napraviće dramu od male stvari i tužan sam jer odem u bar ili restoran ili na utakmicu, svi vade telefon i snimaju me. To je ružno. Samo želim da živim svoj život - rekao je Jokić.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading