OSTAJE ŽAL, ALI NEMA KUKANJA "Promašujemo otvorene šuteve sa treninga"

12:20 | 29-12-2023

Košarka 0

"I dalje postoji nada, ne odustajemo, bilo bi glupo da 28. decembra odustanemo od toga"

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Atini od Panatinaikosa u okviru 17. kola Evrolige. Crveno-beli nisu pružili dobar meč, a toga je svestan i bek crveno-belih Nemanja Nedović.

-Gorak je ukus posle ovog poraza, pre svega što mislim da u prvom poluvremenu nismo bili loši, posebno u odbrani gde smo uspeli da ih poremetimo. U trećoj četvrtini kad smo bili na pet-šest razlike, kada je trebalo da prelomimo meč u našu korist ili makar da ostanemo na tom nekom zaostatku, napravili smo negativnu seriju, pa je bilo teško izvući se iz takve situacije u ovakvoj atmosferi. Ostaje žal, ali nema kukanja, već za dva dana imamo novu utakmicu – izjavio je Nedović za "Sport Klub".

Crvena zvezda trenutno ima šest pobeda i 11 poraza.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Niko nije zadovoljan sa skorom 6-11. Ni mi, ni trener, ni klub. Ali opet ponavljam, završili smo prvi krug, sada ako možemo da se resetujemo. Možda nam nije prijalo to breme koje smo prepisali sebi, koje nam je prepisala i javnost sa očekivanjima, naravno s razlogom. Možda sada, kada niko ne računa na nas, iznenadimo i napravimo neki bolji rezultat.

Crveno-beli se ne predaju iako su trenutno daleko od zone plej-ina.

-I dalje postoji nada, ne odustajemo, bilo bi glupo da 28. decembra odustanemo od toga. Ali ako bismo mogli svi malo da se opustimo, promašujemo otvorene šuteve, šuteve sa treninga. To je neka individualna priprema, moraš da budeš spreman u svakom trenutku kada dobiješ šansu. Retko kad se ukazuje šansa da imaš tako otovrene šuteve, posebno na ovako tvrdim utakmicama – zaključio je Nedović.

Komentari(0)

Loading