CRVENO-BELI SE OGALSILI Evo kako navijači Zvezde mogu do karte za derbi u Evroligi

14:00 | 29-12-2023

Košarka 0

Naredne nedelje nas u okviru 19. kola Evrolige očekuje novi večiti derbi

Košarkaši Zvezde

Sledeće nedelje je na programu novo duplo kolo Evrolige. Crvena zvezda prvo u utorak gostuje Fenerbahčeu, a zatim će u četvrtak dočekati svog večitog rivala- Partizan. Crno-beli će pre tog susreta dočekati Asvel, tako da neće ići van Beograda.

Poznato je da je Partizan sankcionisan od strane Evrolige zbog nereda u Valensiji prethodne nedelje, te crno-beli na predstojećem večitom derbiju neće imati podršku svojih navijača.

Zvezda se oglasila povodom prodaje ulaznica za ovaj meč koji je na programu u četvrtak od 20 časova i naglasila da će do karte moći dase dođe samo uz sezonsku kartu u prostorijama SD Crvena zvezda.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte), i to od utorka 02.01.2024. godine u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a.


Prodaja karata počinje u 12 časova (2.1. i 3.1. od 12 do 20 časova).

SVI VLASNICI SEZONSKIH KARATA ULAZE NA UTAKMICU KAO I DO SADA! Podsećamo sezonske karte važe za sve utakmice na kojima je domaćin i organizator naš klub!

KK Crvena zvezdapodseća da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača!- piše u saopštenju na sajtu kluba.

Prvi ovosezonski derbi u najelitnijem evropskom takmičenju pripao je Partizanu.

Komentari(0)

Loading