PARTIZAN GOSTUJE MORNARU "Godinama rade lepe stvari u regionalnoj košarci"

15:20 | 29-12-2023

Košarka 0

Mornar i Partizan nastavljaju takmičenje u Jadranskoj ligi

KK Partizan KK Monako
Alo/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana okreću se obavezama u ABA ligi pred nedelju u kojoj ih očekuje duplo kolo Evrolige. Prošle nedelje poraženi su od Zadra, a sada je protivnik Mornar. Pred ovaj meč kojije na programu u subotu od 18 časova pričao je i trener Partizana Željko Obradović.

-Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu- rekao je Obradović.

Očekivanja pred duel u Baru izneo je i bek Partizana Danilo Anđušić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Nažalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu-rekao je Anđušić.

Standings provided by Sofascore

Komentari(0)

Loading