NBA SPREMA BOGAT NOVOGODIŠNjI PROGRAM ZA DOČEK 2024. Vatromet koji će trajati cele večeri!

09:30 | 31-12-2023

Košarka 0

U skladu sa tradicijom, svi ljubitelji košarke će 2024. godinu moći da dočekaju u društvu najbolje NBA košarke

AdmiralBet
AdmiralBet

Program za doček otvaraju Vizardsi i Atlanta duelom koji počinje od 21 čas, dok se nakon prvog navršenog sata u novoj godini igraju još tri duela.

Naime, od 1 sat posle ponoći Nju Orleans dočekuje Lejkerse, Bruklin gostuje Oklahomi, dok će San Antonio ugostiti Boston. Još dva susreta su na programu sat vremena kasnije, kada se sastaju Finiks i Orlando, odnosno Memfis i Kingsi. 

U skladu sa bogatim programom, kladionica AdmiralBet je spremila sjajne NBA praznične specijale za svaki od navedenih duela, a tu je i specijal na kojem možete da se kladiti protiv koga će Detroit zabeležiti sledeću pobedu i prekinuti neverovatan niz od 28 uzastopnih poraza, što je rekord za broj poraza u jednoj NBA sezoni.

Navedena ponuda, kao i veliki broj promocija su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa, dok maksimalna vrednost sva tri bonusa ukupno iznosi nestvarnih 220.000 dinara.

Istraži bogatu novogodišnju ponudu, izaberi specijale po svojoj meri ili se kladi na svoje omiljene igrače i uživaj u noći punoj spektakularne košarke!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading