PARTIZAN GOSTUJE U BARU "Crno-beli predstavljaju atrakciju od dolaska Obradovića"

18:20 | 29-12-2023

Košarka 0

"Sigurno da će to biti praznik košarke", kađe trener Barana Mihajlo Pavićević

Mihajlo pavićević
Marko Metlaš

Košarkaši Partizana gostuju u subotu ekipi Mornara u okviru 14. kola ABA lige. Pred ovaj duel govorio je trener crnogorske ekipe Mihajlo Pavićević, a posebno je istakao trenera Partizana Željka Obradovića.

-Otkad je veliki mag Željko Obradović došao na klupu Partizana crno-beli predstavljaju atrakciju gde god da gostuju. Nije izuzetak ni Bar, čak naprotiv. Sigurno da će to biti praznik košarke. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, ne samo u ABA ligi. Želeo bih da svi uživaju u tom spektaklu - rekao je on za klupski sajt.

Pavićević se nada punim tribinama u Baru.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mi smo ponosni što jedan mali klub godinama svojim sugrađanima, ne samo njima, već i ljudima koji će biti na utakmici van Bara, priređuje jedan veliki spektakl. Na to moramo biti ponosni. Što se same utakmice tiče, o njoj najmanje mogu da govorim. Iluzorno je pretiti Partizanu - zaključio je strateg crnogorskog kluba.- kaže Pavićević.

Partizan deli treće mesto sa Igokeom sa devet pobeda i četiri poraza, dok je Mornar ubedljivo poslednji sa jednom pobedom i 12 poraza.

 

Komentari(0)

Loading