ON ZAHTEVA NEGU I BRIGU Aca Trica: Ovo što navijači vide od Kabokla nije ni 50 odsto njegovih mogućnosti

12:43 | 30-12-2023

Košarka 0

Aleksandar Petrović govorio je o Brunu Kaboklu budući da ga kao bivši selektor reprezentacije Brazila dobro poznaje

KK Partizan KK Monako

Brazilac Bruno Kaboklo pokazao je da će biti veliko pojačanje ispod koša za Partizan čim je zadužio crno-belu opremu, a to smatra i Aleksandar Petrović koji je u podkastu "ABA talks" govorio o bivšem centru Venecije. On smatra da Kaboklo trenutno još uvek nije ni na 50 odsto mogućnosti.

-Kad vidiš kako brani pik, pa kako postavlja blokove Doužeru i Panteru, pa protivnički centar ne uspeva da postavi odbranu na lopti tako brzo. I još ga zaboraviš dva-tri puta na šutu na tri poena.

-Došlo je do razgovora, pitali su me, ja sam rekao samo dve rečenice. Najvažnije je da se iskontroliše i da se sa njim mora raditi 24 sata dnevno. On zahteva negu i brigu.

Petrović je istakao da je nedavno Kaboklo u Zagrebu pokušao da ga pronađe, ali do susreta nije došlo.

-Srećan je i zadovoljan u Beogradu, a na slobodan dan je došao u Zagreb u Draženov dom u nadi da će mene pronaći. Ja tog dana ipak nisam bio tamo. Prekinuo je bio sve odnose sa Košarkaškim savezom Brazila, a ja sam leteo u SAD da bih ga odobrovoljio da igra. I uspeli smo u tome i imamo dobar odnos. Verujte, ovo što navijači Partizana vide, to nije ni 50 odsto koliko može Kaboklo.

Komentari(0)

Loading