ON ZAHTEVA NEGU I BRIGU Aca Trica: Ovo što navijači vide od Kabokla nije ni 50 odsto njegovih mogućnosti

12:43 | 30-12-2023

Košarka 0

Aleksandar Petrović govorio je o Brunu Kaboklu budući da ga kao bivši selektor reprezentacije Brazila dobro poznaje

KK Partizan KK Monako
Alo/Marko Metlaš

Brazilac Bruno Kaboklo pokazao je da će biti veliko pojačanje ispod koša za Partizan čim je zadužio crno-belu opremu, a to smatra i Aleksandar Petrović koji je u podkastu "ABA talks" govorio o bivšem centru Venecije. On smatra da Kaboklo trenutno još uvek nije ni na 50 odsto mogućnosti.

-Kad vidiš kako brani pik, pa kako postavlja blokove Doužeru i Panteru, pa protivnički centar ne uspeva da postavi odbranu na lopti tako brzo. I još ga zaboraviš dva-tri puta na šutu na tri poena.

-Došlo je do razgovora, pitali su me, ja sam rekao samo dve rečenice. Najvažnije je da se iskontroliše i da se sa njim mora raditi 24 sata dnevno. On zahteva negu i brigu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Petrović je istakao da je nedavno Kaboklo u Zagrebu pokušao da ga pronađe, ali do susreta nije došlo.

-Srećan je i zadovoljan u Beogradu, a na slobodan dan je došao u Zagreb u Draženov dom u nadi da će mene pronaći. Ja tog dana ipak nisam bio tamo. Prekinuo je bio sve odnose sa Košarkaškim savezom Brazila, a ja sam leteo u SAD da bih ga odobrovoljio da igra. I uspeli smo u tome i imamo dobar odnos. Verujte, ovo što navijači Partizana vide, to nije ni 50 odsto koliko može Kaboklo.

Komentari(0)

Loading