ZADOVOLJAN SAM ŠTO SAM OVDE Ponjitka: Košarka je u Srbiji važna

15:20 | 30-12-2023

Košarka 0

"Radujem se novim izazovima",kaže Mateuš Ponitka

KK Partizan
Aba liga Dragana Stjepanović

Košarkaš Partizana Mateuš Ponjitka izjavio je danas da je jedno vreme igrao sa povredom ramena i da je zbog toga izgubio mesto u rotaciji, ali da je sada situacija bolja i da se raduje novim izazovima.

Poljski reprezentativac je pred početak sezone imao problema sa ramenom, koje je ponovo počelo da ga muči krajem oktobra zbog čega je odlučeno da mora da miruje minimum pet nedelja.

-Sjajno je biti deo ove organizacije i osećati iz dana u dan koliko je košarka važna u Srbiji. Sve u svemu, radi se o sjajnom iskustvu za mene. Imao sam uspone i padove zbog povreda, ali sve je bolje i veoma sam zadovoljan što sam ovde. Radujem se novim izazovima- istakao je Poljak u izjavi za Sportklub.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dodaje da je imao pogoršanje povrede ramena i da je mislio da može da igra "kroz povredu".

-Na kraju je ispalo lošije, pa je to usporilo povratak. Morao sam da čekam. Znate, kada izgubite ritam izgubite i mesto u rotaciji. Propustio sam bitne trenutke kada je tim srastao i zbog toga je za moju tranziciju potrebno malo više vremena. Moram da pronađem sebe u ovoj situaciji, ali to je u redu. Trener nas podržava i uvek nam je na raspolaganju. Veoma sam srećan što sam ovde- zaključio je Ponjitka.

Komentari(0)

Loading