PROLAZIO SAM KROZ DEPRESIJU Panter: Prelazak u Zvezdu jedna od najvećih odluka u karijeri

16:41 | 30-12-2023

Košarka 0

Kevin Panter pričao je o svojoj karijeri u podkastu "Rip & Go"

KK Partizan KK Monako
Alo/Marko Metlaš

Kapiten Partizana Kevin Panter govorio je o svojoj karijeri nakon odlaska iz Olimpijakosa, kada je pojačao Crvenu zvezdu.

-Nisam želeo da idem iz Atine, u to vreme sam prolazio kroz dosta toga, čak i depresiju. Ali, to je jedna od najvećih odluka u karijeri, odlazak iz Olimpijakosa u Beograd (Zvezdu). Vratio sam svoju igru, povratio samopouzdanje. Igrao sam 12 utakmica za taj tim i potom je usledio Kovid. Ali, igrao sam sjajno u tih 12 utakmica.

-Agent mi je rekao da zna da ne želim da idem iz Atine, ali da moram. Izgubićeš (deo novca), ali ćeš igrati i brzo ćeš to vratiti. I bio sam 'u redu, štagod'. I, zbog tih 12 utakmica sam dobio ugovor u Milanu. Ne bih prešao u Milano da sam ostao u Olimpijakosu. Odigrao sam dobro 12 utakmica i zato sam dobio ponudu Milana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Panter je rekao da ga je leta 2020. želeo Fener, kao i Zvezda da mu obnovi ugovor, ali za njega je postojao samo Milano.

-Malo smo pričali sa Fenerbahčeom u Turskoj, pričali smo sa nekoliko evroligaških timova, tim iz Beograda (Zvezda) je želeo da me vrati, ali u principu Milano je bio najozbiljniji i želeo sam tamo da odem- poručio je Kevin Panter.

Komentari(0)

Loading