MALO SAM VIŠE POPIO I... Jokićev saigrač konačno otkrio kako ga je unakazio sopstveni pas

10:21 | 01-01-2024

Košarka 0

Igrač Denvera Eron Gordon rešio je da progovori i objasni kako ga je napao pas

Eron Gordon
Printscreen Youtube

Gordon je zaradio ozbilje povrede i mnogo šavova.

- Malo me je sramota, ali nisam previše postiđen da ne mogu da pričam o tome... - rekao je Aron Gordon, pa "razvezao jezik" o tome šta se desilo:

- Ne pijem previše tokom sezone. Ali, mislim da sam to veče popio previše egnoga (mlečni punč sa jajima, prim. aut.). Malo sam se zaigrao sa psom i mislim da se pas tada previše uzbudio i bukvalno me je zato ujeo. Morao sam da se rvem sa njim da bih ga skinuo sa sebe, a onda me je ugrizao i za ruku.

Inače, u pitanju je rotvajler koga je Gordon imao još iz dana dok je igrao u Orlandu, a sudeći prema reakciji Majkla Melouna, nije preterano srećan što se ovakva stvar desila baš u "osetljivom" delu sezone.

- Nećemo ga pritiskati. Potrebno je da se izleči i iznutra i spolja. Tako nešto nije jednostavno. Moraš rane da zalečiš fizički, ali i mentalno. Rekao sam mu da ga želimo na terenu i da smo bolji sa njim, ali da smo u isto vreme uz njega i da ga podržavamo. Kada bude mogao da se vrati i da igra na najvišem nivou, tu smo. Za to vreme imamo igrače koji su tu i koji mogu da popune tu rupu i njegov izostanak - poručio je trener Meloun.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading