NEMOJ NI DA ZAVRŠIŠ PITANJE Jusuf Nurkić prekinuo novinara na konferenciji za medije, ovo je razlog (VIDEO)

17:40 | 02-01-2024

Košarka 0

Košarkaši Finiks Sansa pobedili su Portland Trazil Blejzerse sa 109:88, a sjajnu partiju odigrao je reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić

Jusuf Nurkić
Printscreen

Nurkić je bio jedan od najboljih na terenu, a to najbolje potvrđuju njegove brojke po završetku utakmice. Naime, reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je 18 poena, te dodao sedam skokova, pet asistencija, dvije blokade i jednu ukradenu loptu. 

Na konferenciji za novinare posle utakmice, Nurkić je prvi pružio podršku svom saigraču Devinu Bukeru. Bek Sansa je imao lošu noć, postigao je samo deset poena na beznadežnom procentu šuta iz igre (4 od 16). 

JOKIĆEV ODGOVOR IZNENADIO SVE Evo šta bi Džoker uradio da ima vremeplov

- Želim da uzme te šuteve. To su bili otvoreni šutevi i nije me briga da li će promašiti 20 uzastopnih. Neka 21. opet ide Devinu Bukeru. Ako želimo da osvojimo prsten, onda nam je taj 21. šut veoma važan - rekao je Nurkić.

Zanimljiv je bio trenutak na konferenciji za novinare kada je Nurkić prekinuo novinara usred pitanja.

Krenuo je da novinar upita šta je glavni razlog zbog kojeg su Nurkić i ekipa ostvarili četiri pobede u nizu, ali nije uspeo završiti pitanje jer ga je Nurkić prekinuo.

- Bredli Bil. Nemoj ni da završiš pitanje, odgovor je Bredli Bil. On samo menja sve, tako je jednostavno. Kada je na parketu njegovo prisustvo čini razliku. Žao mi je što vas prekidam, ali to je Bredli Bil .

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading