SPEKTAKL U BEOGRADSKOJ ARENI Evo gde možete pratiti meč Crvena zvezda - Partizan

12:05 | 04-01-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras Partizan od 20 časova u Štark areni u 19. kolu Evrolige.

Partizan - Zvezda
Alo/Marko Metlaš

 

Biće to četvrti duel večitih rivala u elitnom takmičenju, a trenutni skor je 2:1 za crno-bele. Prenos ovog meča možete pratiti na portalu sport.alo.rs.

- Derbi je uvek derbi, vrlo važna utakmica za nas. Igramo na domaćem terenu, pred našima navijačima, očekujemo tešku utakmicu kao i uvek. Nevezano za to kakve su ekipe ovakve utakmice su unikatne. Imamo iskusne igrače u ovom tipu utakmica, moramo da budemo fokusirani umom i telom - rekao je trener Zvezde Janos Sferopulos na konferenciji za medije.

Zvezda je u dosadašnjem delu sezone ostvarila sedam pobeda i 11 poraza, dok Partizan ima 10-8. Derbi stiže u "dobrom trenutku" za oba tima, nakon Zvezdinog trijumfa protiv Fenerbahčea u Istanbulu i pobede Partizana protiv Asvela.

- Zvezda je najveći rival. Odigrali su veoma dobro protiv Fenerbahčea, mi protiv Asvela, tako da se nadamo da će biti dobra utakmica. Igrači poznaju ambijent dvorane, ali biće drugačije, jer nam je to prvi put da gostujemo. Treba biti skoncentrisan. Svi su dobro sem Zeka Ledeja, koji nije trenirao, Uroš Trifunović je počeo u uobičajen ritmu, dok Aleksa Avramović radi nešto sa loptom. Zdravstvena situacija biće ista kao i protiv Asvela - istakao je trener Partizana Željko Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading