EMOTIVNA SCENA U ARENI Ovako je slepi dečak otpevao pesmu "delija" pred početak meča Zvezde i Partizana (VIDEO)

20:50 | 04-01-2024

Košarka 0

Crvena zvezda i Partizan sastali su se u 19. kolu Evrolige, a pred taj večiti derbi desila se scena za pamćenje

Evroliga
Printscreen Euroleague TV

Zapravo, dve.

Najpre je, uoči himne Evrolige (koju "delije" već godinama nadjačavaju svojim pevanjem, još otkako su evroligaški čelnici Zvezdu kaznili nakon što je njen navijač, Marko Ivković, ubijen u Istanbulu), cela beogradska Arena pevala jednu pesmu.

U pitanju je obrada čuvenog hita "Računajte na nas", koji je, doveden na centar igrališta, otpevao slepi momak, Nemanja Crnatović.  

ZVIŽDUCI ZA ŽOCA Vatreni doček za Željka Obradovića na derbiju (VIDEO)

I dok je, zdušno, zajedno sa njim, crveno-bela Arena (koju su Zvezdini navijači na poseban način "obojili" u boje voljenog im kluba) pevala pomenutu pesmu, igrači i stručni štab Partizana su se dogovarali oko poslednjih detalja pred početak derbija. 

A onda, poseban momenat u najvećoj dvorani koju Srbija ima.

Evroliga Printscreen
 

Kada je Nemanja Crnatović završio sa pevanjem, jedna osoba je prišla da mu pomogne da izađe sa igrališta, a izvođača pesme publika je nagradila aplauzima. Tom aplaudiranju se pridružio i košarkaš Partizana, Alen Smailagić: 

"Smajli", kako ga još od njegovih NBA dana u Golden stejtu zovu saigrači, a taj nadimak imao je i u prvim reprezentativnim nastupima u dresu Srbije, pokazao je ljudsku veličinu.

Nagradio je aplauzom ono što jeste bilo za aplauz, zasluživši tako i sam jedan takav. 

BONUS VIDEO: 

Komentari(0)

Loading