PREKINUO SLAVLJE SAMO ZBOG NJEGA Jokić doneo Denveru veliku pobedu, pa se pozdravio sa ovim čovekom na klupi Golden Stejta

08:20 | 05-01-2024

Košarka 1

U pitanju je Dejan Milojević koji ga je trenirao u Megi

Nikola Jokić
Printscreen/Youtube

Iako je slavio veliku pobedu i trojku koju je pogodio sa pola terena, Nikola Jokić nije zaboravio da ode do klupe Golden Stejta i pozdravi se sa jednim čovekom! 

U pitanju je srpski trener Dejan Milojević koji radi kao asistent u redovima Ratnika, a koji je uz osmeh čestitao Jokiću na neverovatnoj partiji i šutu za trijumf. 

"BRATE, OVO JE VEĆ DRUGI PUT" O'Nil i Jokić napravili šou, pogledajte reakciju Barklija na trojku Srbina (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Milojević je bio i trener Jokiću u Megi, a svojevremeno je priznao da nije očekivao da će NIkola dostići ovakve visine. 

- Znao sam da će biti veliki igrač, ali da će biti MVP NBA lige. Ne, to nisam očekivao. Imao je košarkaški IQ od početka. Bilo je zabavno raditi sa njim. Inspiriše vas da možete da budete kreativni na terenu - rekao je Milojević o Jokiću i dodao: 

- Vlasnik kluba gde sam radio je za njega čuo u novinama. Čitao je izveštaj iz juniorske lige i video je da postiže po 30 poena... Kada smo shvatili da je vežbao tri ili četiri puta nedeljno, a ne svakodnevno i da je u pitanju krupan i malo gojazniji momak i kada je došao kod mene video sam talenat, ali sam rekao vlasniku da treba da mu damo jedan mesec da odmori, samo da bi mogao da igra na profesionalnom nivou. Nije mogao da odradi sklek. Plašio sam se da će ga stariji povrediti. Mesec dana je radio samo sa trenerom, posle toga sam ga stavljao u igru.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Jovo

05.01.2024 09:58

Nikola volimo te, pozdrav iz Crne Gore, svaka ti cas💪👍