CELA AMERIKA BRUJI O JOKIĆEVOJ REAKCIJI Pogodio trojku, pa ostavio Stefa Karija u šoku (VIDEO)

09:40 | 05-01-2024

Košarka 0

Nikola Jokić je sa pola terena pogodio trojku za pobedu Denvera protiv Golden Stejta (130:127), a dok je on sa saigračima slavio na terenu, Stef Kari je bio u šoku

Nikola Jokić
AP Photo

Danima će se pričati o rekaciji Nikole Jokića kada je pogodio trojku za pobedu uz zvuk sirene. Nije se tako radovao ni prošle godine kada je sa Denverom osvojio istorijski šampionski trofej u NBA ligi. 

Istina, Jokić retko pokazuje emociju na terenu, uvek je maksimalno fokusiran na utakmicu, ali je sada pao u trans.  Eksplodirao je naš centar kada je video da lopta završava u košu. Podigao je ruke i potrčao saigračima i zagrljaj, koji su ga ljubili i grlili. 

SUROVA DOMINACIJA Jokić je još jednom brutalnom partijom ušao u istoriju Denvera

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nikoli je na kraju samo skok falio za tripl-dabl, meč je završio sa 34 poena, 10 skokova i devet asistencija.

 

 

Dok je Nikola slabio, Kari je u šoku gledao oko sebe šta se dešava. Nije mogao da dođe sebi. Ko zna, možda ga i dalje oporavljaju! 

 

 

Srpski košarkaš je ovom trojkom ušao u istoriju Denvera! Preskočio je čuvenog Majkla Adamsa na listi najboljih trojkaša kluba i sada zauzima četvrto mesto sa 632 pogođene trojke.

 

 

Uz napomenu da je ovu drugu ubacio za pobedu, uz zvuk sirene. Adams je učinak od 630 ubačenih trojki ostvario u periodu od 1987. do 1991. godine i ostaće upamćen kao jedan od najboljih poentera za tri poena ikada. Džamal Marej je na prvom mestu sa 900 ubačenih trojki, sledi ga Vil Barton sa 804, dok je Džej Ar Smit na trećoj poziciji sa 768. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading