NE ZNA ŠTA GOVORI Trener Golden Stejta provocirao Jokića tokom utakmice, a onda sve šokirao izjavom (VIDEO)

12:40 | 05-01-2024

Košarka 0

Nikola Jokić doneo je pobedu Denveru protiv Golden Stejta (130:127) tako što je u poslednjoj sekundi utakmice pogodio skoro sa pola terena, samo pet minuta pošto mu se Stiv Ker "smejao u lice"

Stiv Ker
Printscreen

Insistirao je trener Golden Stejta da čak Jokić previše priča sa sudijama, pokušavao da ga "spusti" jer je njegova ekipa ubedljivo vodila, ali Srbin se razgoropadio i odveo je Nagetse do pobede sa pet poena u poslednjih 25 sekundi. 

Kako je to Ker prihvatio na kraju? Pa, može se reći ne naročito sportski... Videli smo već kako je ove sezone pričao da Jokić stalno "peca" faulove kod sudija, dok je sada istakao da nije njegov koš bio odlučujući - nego trojka mladog Votsona, nekoliko minuta pre toga. 

TAKVI ŠUTEVI SU NAJLAKŠI Jokić bio uveren da će pogoditi trojku za pobedu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Votson je pogodio važnu trojku, to je verovatno bio najvažniji koš na meču... - rekao je Ker, a iako je to bio pogodak koji je pokazao Denveru da mogu da se vrate, pomalo je i potcenjivanje Nikole Jokića.

- Nije izgledalo kao da će ući u koš. Kada je napustilo njegovu ruku, delovalo je da je prejako šutirao, ali je pogodio. Ako neko može da pogodi, to je onda on. On je sjajan, sjajan igrač - priznao je na kraju čudnog obraćanja Stiv Ker. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading