KATASTROFA ATLANTE Loše veče za Bogdana, Hoksi primili čak 150 poena u porazu od Pejsersa (VIDEO)

07:40 | 06-01-2024

Košarka 0

Teško veče za našeg reprezentativca...

Bogdan Bogdanović
AP Photo

Košarkaši Atlanta Hoksa doživeli su apsolutni debakl na gostovanju Indijana Pejsersima ove noći u NBA ligi, pošto su primili čak 150 poena od domaćina, a nije u potpunosti blistao ni naš Bogdan Bogdanović uprkos sasvim solidnom poenterskom izdanju - 150:116.

Razlog tome je činjenica da je Bogdanović noćas imao svega 1/9 na šutu za tri poena, pa definitivno možemo reći da ovo nikako nije bilo njegovo veče, iako je meč završio sa 16 poena pored svog imena.

Šutirao je 2/5 za dva poena i još 9/10 sa linije za slobodna bacanja, dok je dodao još četiri skoka i tri asistencije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MAREJ NIJE USPEO KAO JOKIĆ PRETHODNU NOĆ Džamal promašio šut za pobedu, Denver poražen od Orlanda (VIDEO)

Pobednički tim je do pobede vodio Majls Tarner koji je ubacio 27 poena, kao i Benedikt Maturin iz Kanade koji je dodao 18 poena, ali se nikako ne smeju zapostaviti ni dabl-dabl učinci Tajrisa Halibartona koji je dao 10 poena uz 18 podeljenih lopti, kao ni Ti-Džeja Mekonela sa 10 poena i 10 asistencija.

Na drugoj strani pored Bogija je bio raspoložen samo Dežonte Marej sa 30 poena, dok je Trej Jang potpuno podbacio i dao je svega 13 poena.

Meč je bio rešen već do poluvremena. Indijana je tada dala čak 78 poena, dok je na drugoj strani Atlanta uspela da se zaustavi na 54. Čak 24 poena razlike bila su apsolutno nedostižna.

Gosti su izgubili ubedljivo i treću četvrtinu sa deset razlike, a parirali su samo tokom završne, kada je sve bilo već gotovo.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading