VLADE ĐUROVIĆ SE OGLASIO POSLE DERBIJA Odjednom je sad Gilespi čudo, nema panike za Partizan zbog poraza

09:00 | 06-01-2024

Košarka 0

Košarkši Crvene zvezde u četvrtak su savladali Partizan u meču 19. kola Evrolige (88:72), čime su održali korak za TOP 10 društvom u kojem se nalaze i crno-beli

Vlade Đurović
Printscreen RTS

Analizu drugog ovosezonskog "večitog derbija" u elitnom takmičenju, nakon kojeg oba rivala imaju po jednu pobedu, napravio je iskusni stručnjak Vlade Đurović, koji smatra da je ishod meča više doneo crveno-belima nego što je oduzeo timu Željka Obradovića.

Vlade Đurović je kao iks faktor na ovom meču izdvojio Fredija Gilespija, koji je kao igrač iz "senke" ubacio 14 poena Partizanu i bio jedan od ključnih igrača za osmu pobedu Zvezde u Evroligi.

DA POKAŽEMO ŽELJU Željko Obradović pomenuo poraz od Zvezde pred Krku: Moramo da imamo najbolji mogući pristup

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Odjedanput, Gilespi je sad postao čudo, i za mene, to moram da priznam, jer sam mu video mehaniku šuta. On će i slobodna bacanja vrlo teško ubacivati. U igri jedan na jedan će vrlo teško izvoditi neke stvari kao Bolomboj. Dao je 14 poena, od čega sedam zicera koje su mu kreirali bekovi, najviše Teodosić. Njegovo je bilo samo da spusti loptu i da zakuca. Videćemo kako će igrati nadalje. Ako ovako nastavi, pošto se vrlo brzo iz pika ubacuje unutra, a niko iz Partizana nije očekivao da će on dati bilo koji koš, Zvezda će onda imati još jednog igrača u rotaciji koji može mnogo da pomogne - rekao je Đurović.

Nakon 19. runde elitnog takmičenja Partizan zauzima 9. mesto na tabeli sa skorom 10-9, dok je Crvena zvezda 13. sa učinkom 8-11. Đurović nakon pogleda na tabelu ističe da u taboru crno-belih nema razloga za paniku, uprkos bolnom porazu od velikog rivala.

- Partizan i dalje ima dve pobede više od Zvezde, u 11 ekipa je gde imaju najmanje 10 pobeda, igra se i večeras, ali Zvezda mora da dobija. Mora i Partizan, ali u njemu nema panike zbog poraza - ističe Đurović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading